10 Crypto Assets teknologisk overlegne Bitcoin og XRP, ifølge Weiss Ratings

Kryptovurderingsbyrået Weiss Ratings sier at 10 kryptovalutaer nå er teknologisk overlegne Bitcoin og XRP.

Finansvurderingsbyrået sier at det bruker en unik modell som måler tusenvis av datapunkter når den rangerer hver kryptoaktiva i kategorier som teknologi, adopsjon, investeringsrisiko og markedsmoment.

I følge det amerikanske baserte analysefirmaet er Cardano (ADA), Tezos (XTZ), Fantom (FTM) og Cosmos (ATOM) de fire beste krypto eiendelene når det gjelder teknologi, noe som gir dem alle en „Utmerket“ vurdering. Holo (HOT), Ethereum (ETH), Iota (IOTA), Bitshares (BTS), Grin (GRIN) og Nexus (NXS) fikk alle en “God” vurdering fra Weiss. I mellomtiden mottok både Bitcoin (BTC) og XRP “Fair” -vurderinger.

Når det gjelder adopsjon, leder Ethereum pakken med karakteren „A.“ Bitcoin kommer på nummer to med en “A-” adopsjonsklasse. XRP, Stellar (XLM), Litecoin (LTC), Dash (DASH) og Tezos fikk alle adopsjonsklassen „B.“

Når det gjelder den samlede vurderingen, er Bitcoin knyttet til Ethereum med begge kryptovalutaene som får en „B +“ -rangering. XRP, Stellar, Litecoin og Tezos følger nøye med en „B-“ karakter.

I mellomtiden holder Weiss Crypto også nøye med på prisaksjonen til kryptomarkedene. I et blogginnlegg sier analytiker Juan Villaverde at kryptoaktiva viser tegn til utvinning etter å ha falt kraftig de siste ukene.

„Det er et sølvfôr: vi begynner å se klare bevis – inkludert kurshandlinger over den syv dager lange handelsuken som ble avsluttet i går – at en viktig lav kan ha blitt etablert for de fleste kryptoaktiva rundt 9. september.“

Ifølge Villaverde er det mulig at lavpunktene rammet tidlig denne måneden, er et tegn på at kryptomarkeder danner en base som forberedelse til et oksemøte før året går ut.

Når det gjelder Bitcoin, sier Villaverde at den fortsatt er den ledende markedslederen.

„Som vi ofte har sagt, er dette avgjørende for et bærekraftig krypto-oksemarked, da Bitcoin er den viktigste eiendelen for nye penger som søker tilflukt fra den voldsomme eiendomsprisinflasjonen som de fleste sentralbanker driver.“