BITCOIN-RALLIT KOHTI 24 000 dollaria, kun MARKKINOIDEN KEHITYS JATKUU

Bitcoin näki massiivisen nousun korkeammalla aiemmin tänään, mikä antoi sen ylittää 24 000 dollaria ensimmäisen kerran
Jos salattujen markkinoiden yhteenlaskettu kehitys keskipitkällä aikavälillä voi riippua suurelta osin siitä, voivatko ostajat kääntää 24 000 dollaria tukitasolle vai eivät
Näyttää siltä, ​​että myyntipaine juuri täällä on melko voimakasta ja saattaa aiheuttaa sen jatkuvan heikkouden
Yksi elinkeinonharjoittaja osoittaa nyt vastarintaa juuri sen yläpuolella, missä BTC käy parhaillaan kauppaa, huomauttaen, että se saattaa aiheuttaa kryptovaluutalle jatkuvan heikkouden
Toistaiseksi näyttää olevan löytämässä vahvaa ostopuolen painetta tämän avainhinta-alueen yläpuolella, mutta on epäselvää, kuinka kauan tämä kestää
Bitcoin ja koko kryptovaluuttamarkkinat ovat tällä hetkellä kiinni toisessa vahvassa ostopuolen paineessa, mikä on antanut BTC: n ylittää 24 000 dollaria ensimmäistä kertaa tänään.

Missä koko markkinakehitys keskipitkällä aikavälillä riippuu suurelta osin siitä, voiko BTC löytää mitään vahvaa tukea noin 24 000 dollaria, koska sonnit ja karhut kamppailevat tällä tasolla tämän tason hallitsemisesta.

Lataa päivitykset ja ilmaiskierrokset joka päivä jokaiselle pelaajalle mBitcasino Crypto Autumn Bonanzassa! Pelaa nyt!
Yksi elinkeinonharjoittaja huomauttaa, että salaus voi nähdä jyrkän hajoamisen likviditeetin purkamisen jälkeen viimeisimmillä korkeimmillaan.

BITCOIN-RALLIT KORKEAMPIA MATKALAITAISEN KEHITYKSEN JATKUESSA

Kirjoitushetkellä Bitcoin käy kauppaa hieman yli 3% nykyisellä hinnalla 23850 dollaria. Tämä merkitsee huomattavaa nousua viime hetken 22 800 dollarin matalasta, joka asetettiin vain muutama tunti sitten.

Missä sen kehitys keskipitkällä aikavälillä pitäisi riippua suuresti siitä, voiko BTC saada vankan jalansijan yli 24 000 dollarin.

Toistaiseksi ei vaikuta siltä, ​​että sonnilla olisi tarpeeksi voimaa tähän, koska se nousi jopa 24 200 dollariin ennen kuin he joutuivat voimakkaaseen hylkäämiseen.

KAUPPAA KOSKEVAT BTC: N TODENNÄKÖISESTI KOSKEVAT VAKAVAA MYYNTIPAINEET
Yksi analyytikko selitti äskettäisessä tweetissä, että on olemassa suuri mahdollisuus, että Bitcoin syöksyy matalammaksi tulevina päivinä, kun kryptovaluutta selvittää tärkeimmän likviditeettialueen viimeisimmällä rallillaan 24 000 dollaria.

„Bitcoin: Voisi nähdä toisen popin korkeammalle punaiselle alueelle. Täällä olisin perässä pysähdyksiä pitkilleni, jos olisin yhdessä. Pitäisi ponnahtaa nopeasti esiin. Voi kuitenkin hajota nopeasti sen jälkeen. Muuten näemme ostajien nousevan korkeammalle selvittääkseen vastustuksensa ja me lentämme. “

Bitcoin

Ellei Bitcoin kykene kääntämään tätä tasoa tukipohjaksi, on suuri mahdollisuus, että se vakiinnuttaa tai näkee joitain lähiajan heikkouksia.