Den kinesiske by Shenzhen afgiver digital

Den kinesiske by Shenzhen afgiver digital yuan for tredje gang

I Shenzhen, Kina, udloddes 20 millioner digitale yuan indtil 4. januar. Dette er den tredje lodtrækning af sin art inden for den igangværende virkelige test af den digitale valuta. I alt tre millioner amerikanske dollars i digital yuan udloddes.

Lige i tide til det nye år, den 1. januar 2021, offentliggjorde byen Shenzhen lodtrækningen. Tombolagen til i alt 100.000 „røde konvolutter“ til en værdi af 20 US $ hver blev annonceret i et brev. Tombolaen skal finde sted på den kinesiske platform „i Shenzen“. De heldige vindere kan Bitcoin Bank downloade deres digitale yuan via „DIGITAL RMB APP“.

Den digitale yuan i form af den såkaldte „Futian Youli Digital RMB Red Packet“ kan indløses i mere end 10.000 butikker, restauranter og supermarkeder i regionen fra 7. januar til 17. januar. Dette tredje lotteri inkluderer dog ikke nogle funktioner, såsom online betaling og offline touch-to-pay.
Skærm

Crypto Arbitrage: Lav risiko – højt afkast

Tjen passiv indkomst med ArbiSmarts rentebærende tegnebog og fuldautomatiske Crypto Arbitrage-handelssystem. Drag fordel af en EU-licenseret og reguleret platform, der tilbyder investeringer med et afkast mellem 10,8% og 45% om året

Under det første lotteri i oktober 2020 kunne vinderne kun indløse de digitale valutaer i 3.000 butikker. Dette viser, hvor hurtigt vedtagelsen af ​​den digitale yuan ser ud til at vokse. I den første lodtrækning havde 50.000 mennesker chancen for at vinde. I december, i anden lodtrækning, blev chancerne for at vinde fordoblet. Nu – ligesom i den nuværende lodtrækning – kunne 100.000 mennesker se frem til en mulig præmie.

Vil flere CBDC lotterier følge?

For omkring en uge siden afgav Suzhou-regeringen sin mening om testresultaterne i december andet lotteri. Ifølge dette ville 96.614 mennesker have brugt deres overskud, hvilket kan bogføres som en succes for regeringen.

Det vil være interessant at se, om yderligere tests af denne art vil finde sted i fremtiden. Det ser imidlertid ud til, at den kinesiske regering fortsat vil forsøge at integrere den digitale yuan så hurtigt som muligt.